Recensies

Van Wonterghem

Meesters in mooie momenten

Iedere dag streven we met ons team naar het perfecte feest. Dat we daar in slagen lees je in de vele mails die we mogen ontvangen van onze klanten.

Fleur, Alex en kids

Communie - mei 2023

"Het eten was om de vingers van af te likken"

Ik wil Nathalie uitermate nog eens persoonlijk bedanken voor al je positieve talenten, Je enthousiasme, vriendelijkheid & professionele aanpak, dit alles zorgde ervoor dat Léon een onvergetelijk communiefeest had! Wat ben jij een goeie aanwinst voor het 'Huis Van Wonterghem'!

Ook onze gasten en wijzelf hadden het super naar hun zin waarvoor oprechte dank!

Ook de complimenten aan de mensen in de keuken, onze genodigden vonden het schitterend ondanks jullie zo een grote capaciteit mensen ontvangen er toch werd gevraagd hoe ons vlees gebakken moest worden, niet altijd een evidentie vonden we, maar toch maakten jullie het mogelijk. De hapjes/menu die jullie serveerden was om de vingers van af te likken.

Ook Gregory die tussendoor eens persoonlijk kwam vragen aan tafel of alles naar wens was vonden we super!

Toen de receptie in de namiddag was begonnen hoorden we de achtergrondmuziek niet echt op het terras, toen we jullie hierop attent maakten was dit in een mum van tijd opgelost!

Kortom alles was weer zoals ik wel had verwacht tot in de puntjes in orde!

Delphine en Wouter

Communie - mei 2023

"Een hartelijk en mooie ontvangt!"

We zijn nog aan het bekomen van een prachtig feest in een mooie setting.

14 jaar geleden gehuwd in capellerie. We wisten toen al dat het goed ging zijn. Maar de communie van onze tweeling was de kers op de taart! De kids werden onthaald als ware sterren. Alle personeel hartelijk en mooie ontvangt! Er werd constant rondgegaan met drank en onze gasten genoten volop!

De kinderen staan centraal bij jullie en dat konden we voelen tot in de kleinste details. Chapeau voor jullie om het telkens waar te maken, alles begint met een goed gesprek en daarvoor zijn we Charline dankbaar. Een warme persoonlijkheid die weet waarover ze spreekt👌 een toppertje.

Hartelijk bedankt.
Delphine en Wouter,
Olivia & Magnus

Tim & Charlotte

Vormsel - mei 2023

"Ik ga de hele week niet kunnen stoppen met glimlachen van blijdschap"

Céleste haar eerste communie was ons eerste feest in jullie zaal en meteen een schot in de roos. Zij besliste nog diezelfde dag om haar plechtige communie terug bij jullie te vieren en zo geschiedde.

Wij hadden nooit durven dromen dat dit feest even goed kon zijn als toen, maar zelfs ondanks het feit dat de weergoden ons ditmaal niet gunstig gezind waren zijn wij minstens even tevreden met de nieuwe herinneringen. Of om het met de woorden van Céleste te zeggen op maandagmorgen vlak voor school: “Papa, ik denk dat ik gewoon de hele week niet zal kunnen stoppen met glimlachen van blijdschap”.

Onze voorbereiding, het heimelijk overleg met Nathalie en jullie uitwerking resulteerden in een synergetisch effect dat wederom een schot in de roos was voor alle gasten op het communiefeest, en bij uitbreiding mezelf en alle gasten op mijn verrassingsfeest. Wij hebben in het verleden al veel mondelinge reclame gemaakt inzake jullie communieconcept en zullen dat zeker blijven doen.

Verder wil ik in het bijzonder het ijverig bijvultempo van jullie personeel op de receptie aanhalen die heel erg op prijs werd gesteld door specifieke vriendengroepen 😉. Als afsluiter had ik graag ook nog een woord van dank geuit aan de eerlijke vinder(s) van de ontbrekende enveloppe. In tijden waar egoïsme en eigenbelang welig tieren dient personeel met een dergelijke attitude in het bijzonder gewaardeerd te worden. Het blindelings vertrouwen in jullie bedrijf werd hierdoor nog maar eens bevestigd.

Christoph & Soon

Huwelijk - april 2023

"Bedankt om ons droomfeest te verwezenlijken"

HARTELIJK BEDANKT

Dankzij u hebben we een droom van een huwelijksfeest kunnen beleven.

Vanaf onze eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en vlotte samenwerking. De voorbereiding verliep dankzij uw begeleiding vlekkeloos. Als er eventuele vragen waren kon u ons direct verder helpen en gerust stellen. De dag van het feest was een droom die we in werkelijkheid beleefden.

De receptie was super, de mensen genoten van de lekkere hapjes en fris glaasje cava, we hebben zelfs van de zon kunnen genieten op de binnenkoer.

Het avondfeest heb je perfect in goede banen geleid, een prachtige entree, de perfecte timing van service en sleutelmomenten. De gerechten waren zeer lekker en zeer mooi gedresseerd, al onze gasten overdonderden ons met complimenten (all credits for HVW).

Zelfs tot in de late uurtjes was de service van jullie team perfect, om 05u 's morgens werden we nog geholpen om onze auto te vullen met al onze spullen. Superlatieven schieten ons te kort om u en het HVW team te bedanken om ons droomfeest te verwezenlijken!

Met vriendelijke groeten,
Christoph en Soon

Katia & Luc

Huwelijk - maart 2023

"Alles was tot in de puntjes verzorgd!"

Vorige week vierden we ons trouwfeest in zaal Symfonie.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Met dank aan allen (Mieke, Marino, Pascale, Lesley? de naam ontsnapt ons), de kok, de boekhouder, enz. kortom iedereen die achter de schermen aan het feest heeft meegewerkt. Zichtbaar of niet, we beseffen dat elke schakel in de ketting onmisbaar is.

In het bijzonder dank aan Charline, die ons van bij de prille voorbereiding tot het feest zelf met raad en daad bijstond. Op de dag zelf konden we steeds op haar rekenen en niks was haar te veel.

Dankzij Huis Van Wonterghem beleefden we een perfect trouwfeest en voelden we ons prins en prinses. Enkel het witte paard ontbrak nog 😉

We werden op al onze wenken bediend. Onze gasten waren unaniem lovend over de organisatie, de zaalopstelling, de sfeer, de entourage, de vriendelijke bediening en de lekkere maaltijd.

De pittoreske setting op de binnenkoer was een ideale aanvulling op onze trouwfoto’s.

Het fijne totaalplaatje zat ‘m in de details. Voor ons was alles top. We raden iedereen voor elk feest Huis Van Wonterghem aan!

Filip & Christiane

Familiefeest - februari 2023

"Een familiaal moment in totale perfectie"

Nu het familiefeest Vanden Avenne van 5 februari 2023 in zaal Rapsodie voorbij is en we de reacties van iedere aanwezige konden registreren is het tijd om jullie een feedback te geven.

Bij onze aankomst was de zaal aangenaam verwarmd. Dit is geen detail in deze energetisch moeilijke tijden. De open haard brandde en de sfeer was gezellig en huiselijk. De tafelsetting was perfect zoals gevraagd en uitnodigend.

De kwaliteit van de huisbereide aperitiefhapjes was succulent en super origineel. De cuisson van eend met jus van honing en sinaas was perfect, maar niet geroosterd zoals beschreven op de bestelbon. De seizoensgroenten met mini kroketjes werden tevens geapprecieerd. Alles was mooi gepresenteerd op een warm bord tot ieders voldoening. Bij de repasse hebben véél mensen zich nogmaals laten bedienen.

Het dessert in 't midden was een schot in de roos voor al de zoete mondjes en in onze familie zijn er dat nogal wat!! Het dessert in 't midden bleef nu ook lang genoeg op de tafels staan zoals er naar hartelust kon worden bij bediend.

We bedanken alvast de keukenchef met zijn equipe van harte voor de perfecte en smakelijke uitvoering van ons menu.

Tevens wensen we het zaalpersoneel te bedanken voor hun super vriendelijk contact en hun professionele vlotte bediening. De aanwezigen waren uiterst gelukkig en tevreden om dit familiaal moment "in totale perfectie" te mogen beleven.

Hartelijk dank daarvoor !!!!

Luc & Carine

Jubileum - november 2022

"Onze gasten waren heel lovend!"

Alles was prima in orde en excellent georganiseerd. Proficiat aan Marino voor de voorbereiding die niet kan verbeterd worden tot de dag zelf waar we heel goed ontvangen zijn met een erg vriendelijke bediening en niet te verbeteren keuken.

Ook ons gasten waren heel lovend met reeds enkele opmerkingen als " Wanneer het nodig is weten we ook waar we naartoe komen" !

Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Billie & Camille

Huwelijk - september 2022

"Een feest zonder zorgen"

Hierbij wil ik het volledige team HVW bedanken voor het schitterende feest dat we bij jullie hebben mogen vieren voor het huwelijk van Billie en Camille. We waren in de wolken van jullie professionaliteit, jullie geduld, enthousiasme, het meegaan in ons verhaal …

Het was super, de samenwerking met jullie was zalig. We hebben ons geen enkel ogenblik zorgen moeten maken en hebben volop kunnen meegenieten van het feest.

Dikke, dikker merci

Ann & Dries

Huwelijk - september 2022

"Wat een service, niets anders dan lof!"

Ons feest was subliem!
Het heeft zelfs onze verwachtingen ver overtroffen!

Wat een service👌👌 Niets anders dan lof!

Mathias & Daphné

Huwelijk - september 2022

"Onze mooiste dag werd nog mooier!"

Onze huwelijksdag zelf was prachtig. Onze offers aan de weergoden hebben hun vruchten afgeworpen, waardoor we konden genieten van prachtig weer. Uiteraard is het weer niet de enige factor die ervoor gezorgd heeft dat onze mooiste dag nog mooier werd.

Dankzij de goede zorgen van Marino en het ganse zaalteam, moesten wij ons de ganse namiddag en avond niks aantrekken, alles was tot in de puntjes geregeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij, ondanks alle drukte die zo'n dag met zich meebrengt, hebben kunnen genieten van een nagenoeg stressloze dag en avond.

Een hele grote pluim ook op de hoed van het keukenteam. Alle genodigden (met op de eerste plaats onszelf en onze familie) waren zeer lovend over alle hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De combinatie met de schitterende wijnen (Macon-Lugny "Les Crays" van Drouhin, en Le Palatin van Château Palais Cardinal) werd door iedereen heel goed ontvangen.

Tot slot zorgde DJ Fré nog voor de ambiance achteraf, en te zien aan de drankconsumptie, heeft iedereen zich serieus in het zweet gedanst tot in de vroege uurtjes. De garçons hebben hun werk gehad!

Wij kijken terug op een meer dan geslaagd feest, en daarvoor willen we jullie allen nogmaals bedanken!!

Hopelijk tot binnenkort op een andere feestgelegenheid.

Justine & Robin

Huwelijk - november 2022

"Bedankt voor ons droomhuwelijk!"

We hebben superhard genoten van ons huwelijk bij Maelstede. Het was echt perfect. We hebben ook zo veel hulp gekregen tijdens het plannen en de uiteindelijke opzet en afbraak en we zijn daar zo dankbaar voor. Ook de begeleiding en service op de dag zelf was top. We hebben totaal geen spijt of verdriet dat het feest gedaan is gewoon omdat het zo perfect was wat we wouden.

We zouden het met niemand anders willen gevierd hebben dan Team Van Wonterghem! Bedankt om ons droomhuwelijk realiteit te maken!

Benny & Catherine

Huwelijk - september 2022

"Huis Van Wonterghem is een icoon!"

Wij zijn zeer tevreden over ons huwelijksfeest in Maelstede. Ook onze families en genodigden zijn zeer tevreden: betoverende locatie, prachtig verzorgde feestzaal, heerlijke gerechten (zeer veel complimenten gekregen over de hapjes en het eten), zeer vriendelijk onthaal en vlotte bediening, uitstekende omkadering door Mevrouw Charline Bossuyt van begin tot einde.

Er werd ook rekening gehouden met onze persoonlijke wensen (optreden toneelgroep, decoratiestukken, plaatsing sofa's etc).

Huis van Wonterghem is een icoon!

Natacha & Jurgen

Huwelijk - september 2022

"Een feest om nooit meer te vergeten!"

We hebben een zeer positieve ervaring gehad bij het Huis Van Wonterghem. Het begon al bij de goede ontvangst en duidelijke uitleg tijdens de voorbereidende gesprekken.

De dag zelf werden wij warm onthaald door de zaal verantwoordelijk die ons de hele avond heeft bijgestaan. Zowel de gasten als wijzelf waren bijzonder tevreden over het vlotte verloop van de service. Het eten was subliem, de bediening vlot en vriendelijk.

Kortom een feest om nooit meer te vergeten. Jullie worden door ons zeker aanbevolen.

We willen dan ook via deze weg iedereen bedanken.

Foeke & Gwendoline

Huwelijk - juli 2022
via Van Wonterghem Catering

"Het eten en drinken was fantastisch!"

Wij vonden het echt fantastisch. Zowel wij als alle genodigden hebben genoten van een prachtig feest in een prachtig kader. Cindy en haar team hebben ons echt verwend van begin tot einde. Het eten en drinken was fantastisch. Iedereen werd vlot bediend. Ook de mocktail was een topper voor velen.

De hapjes, het voorgerecht buiten, het hoofdgerecht en dessert. Alles was heerlijk. Er was een vlotte communicatie en er werd geregeld gevraagd of alles inorde was. Als we echt moeten zoeken naar iets dan waren het de midnightsnacks die bijna werden vergeten. Maar na het vriendelijk navragen kwam ook dit heel vlot.

Ook de communicatie vooraf met Marino, Sophie en uiteindelijk twee jaar later Charline verliep super vlot. Dankjewel Huis Van Wonterghem. Wij moesten zoals jullie lang wachten om weer goed door te kunnen feesten maar we hebben na veel geduld met z’n allen kunnen genieten.

Bedankt om deel uit te maken van de mooiste dag van ons leven tot nu toe!

Louis & Ine

Huwelijk - september 2022
via Van Wonterghem Catering

"Er werd enorm goed naar onze wensen geluisterd!"

Wij delen heel graag onze ervaring met jullie als cateraar van ons feest.

Een huwelijksfeest organiseren vraagt een hele grote voorbereiding. Bij jullie waren we 100% op ons gemak.

Marino ontving ons, tijdens het vrijblijvend gesprek, enorm hartelijk en we hadden onmiddellijk een goed gevoel bij Huis Van Wonterghem. We hadden al enkele keren mogen proeven van jullie werk (taste for charity, afhaal met oudejaar, andere huwelijken die we mochten bijwonen), waardoor we wisten dat we culinair zeer goed zaten. Daarnaast is een goeie communicatie met de cateraar ook enorm belangrijk. Nu het eerste contact ook heel vertrouwd verliep, was de keuze direct gemaakt.

De weg naar het feest verliep ook erg vlot. Er werd enorm geluisterd naar onze ‘eisen’. Marino schreef alles heel nauwkeurig op: hoe wij het verloop zagen van onze avond, wat wij belangrijk vonden. Ons concept met foodstandjes alsook een dessertbox, werd nauwkeurig uitgewerkt. Ook voor de gasten die intolerant/vegi/zwanger zijn, werd een mooi alternatief verzorgd. De zaalindeling werd in overleg opgesteld, en er werd naar onze feedback zorgvuldig geluisterd.

De communicatie met cateraar en feestzaal was ook erg goed. Alles wat we met de catering beslisten, werd doorgespeeld naar de zaal en omgekeerd, wat het voor ons gemakkelijker maakte tijdens de voorbereiding.

Het feest zelf verliep VLEKKELOOS. Wij hebben letterlijk op geen enkel moment gedacht: ‘dit kan beter, dit hadden we nochtans gezegd dat niet mocht gebeuren,…’ Alles verliep dus zoals wij voor ogen hadden, het echte bewijs dat er enorm werd geluisterd naar ons. We stonden er enorm op dat de flow heel goed zat. En dat was het ook.

Het personeel dat ingeschakeld was op onze avond, was duidelijk erg goed gebriefd en vooral enorm klassevol en vriendelijk naar iedereen toe. Culinair werden we ENORM in de watten gelegd, en daarbij werden wij en al onze familie en vrienden bediend met een oprechte en warme lach.

We wilden een losse, maar vooral warme sfeer creëren tijdens het avondfeest, maar om dat te bereiken is een goeie voorbereiding essentieel. En dit is gelukt, dankzij jullie.

Enorm merci, om onze trouwdag zo memorabel (en bère lekker 😋) te maken.

Dirk & Dorien

Huwelijk - september 2022
via Van Wonterghem Catering

"Een voltreffer van begin tot einde!"

Nu de emoties teruggebracht zijn naar normale proporties wil ik je dit nog 's sturen.

We zijn enkele maanden terug begonnen aan een avontuur, waarvan we eigenlijk niet wisten waar dit zou eindigen. Maar als je 'zoals in de boekskes' soms hoort spreken van een absolute apotheose, dan denk ik dat ons feest dat nog vele malen overtroffen heeft.

Het huwelijk van Pieter & Sophie was een voltreffer van begin tot einde. Natuurlijk is het zo dat de spetters of het vuurwerk (in dit geval speeches, ambiance, sfeer) gemaakt wordt door de genodigden en de familie. Wat in ons geval toch wel extreem geslaagd was. Ik heb er geen idee van maar voor mij was dit een absoluut unieke belevenis, die niet te evenaren valt. Of maken jullie vaak dergelijke trouwfeestjes mee?

MAAR dit alles had nooit maar dan ook nooit zo fantastisch kunnen verlopen, als de omkadering niet perfect was geweest. En daar komen jullie, en jij vooral in 'the picture'. De kleine en grote details waren tot in de puntjes in orde. Wat maakte dat wij ons kommerloos konden uitleven in de beleving van het moment. 1000x bedankt voor de vriendelijke, perfecte service. Het is een gave om dit te kunnen, te doen. Het is een gave die jij perfect beheerst.

Proficiat!! En nog 's bedankt 👍🌹

PS: hopelijk hebben jullie er even intens van genoten als wij hebben gedaan

Jan en Marijke

Jubileum - augustus 2022

"Een dikke duim ophoog voor iedereen van jullie team!"

Ons jubileumfeest van 50 jaar gehuwd, bij jullie op 21 augustus, was voor ons en de genodigden over gans de lijn een aangename beleving. Al bij de eerste kennismaking voelden we al dat het goed zat. Marino gaf ons een vriendelijke ontvangst en met kennis van zaken een duidelijke uitleg en een deskundig antwoord op onze vragen bij een prettige rondleiding in zaal Rapsodie.

Tijdens het feest zelf werden we bediend door twee uiterst vriendelijke kelners .We kregen voldoende hulp om onze eigen gekozen muziek te beluisteren en filmpjes om af te spelen. Het lekkere eten – een pluim voor de kok – werd goed getimed opgediend. De locatie vonden we prima, ook de mooi gedekte tafels met de gevraagde foto’s per tafel.

Om toch maar een minpuntje te vinden, misschien nog een paar parasols meer, met deze warme zomers. Vlug opgelost met de tafeltjes te verhuizen in de schaduw. We hebben inderdaad geen last gehad met de kleine andere groep die ook een feest gaven.

Dus een dikke duim omhoog voor iedereen van jullie team. Nogmaals bedankt om ons zo een mooi feest te geven.

BRAVO en we maken reclame voor jullie zaak.

Jan en Marijke, heel tevreden de volgende huwelijksjaren tegemoet !