Vier samen de mooiste momenten van het leven.

Familiefeest, jubileum, verjaardag of pensioenviering. Van Wonterghem is de ideale partner voor al uw familiefeesten en privéfeesten.

Vier de mooiste momenten van het leven samen.

Familiefeest, jubileum, verjaardag of pensioenviering. Van Wonterghem is de ideale partner voor al uw familiefeesten en privéfeesten.​

Verzamel momenten
Creëer herinneringen.

Wij beschikken over alle nodige infrastructuur, kennis en ervaring om al uw zorgen weg te nemen. De enige taak die u rest is het genieten van uw familie en vrienden tijdens het feest.

Uw familiefeest bij
Van Wonterghem.

Ontvangst op maat

De receptie kan zowel binnen als buiten. Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Dit kan zowel aan hoge als aan lage receptietafels.

Oog voor detail

Onze zin voor afwerking is legendarisch. We streven naar perfectie en besteden extra aandacht aan ieder detail. "The secret between good and excellent is hidden in the details."

Een dynamisch team

Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein bereid het eten ter plaatse in onze hypermoderne keuken om de perfecte uitvoering van uw menu te garanderen. Ons eigen zaalteam verwelkomt en bedient al uw gasten.

Volledig naar wens

Ons sales team behartigd al uw wensen en zorgt ervoor dat de zaal volledig klaarstaat met de nodige kaarsen, decoratie en (eigen) verse bloemen. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met jullie persoonlijke inbreng, accenten of animatie.

Ontdek onze unieke locaties voor jouw verjaardag, familiefeest of privé-aangelegenheden.

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 2 locaties. Deze zalen bieden tal van voordelen en kunnen indien gewenst ook per locatie gecombineerd of anders aangekleed worden.

Klik op de gewenste feestzaal om meer info te bekijken.

Huis Van Wonterghem:

Maelstede:

Cappellerie
Cappellerie - Orangerie
Cappellerie - Orangerie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem - Cappellerie

500

230

De Cappellerie is een sfeervolle banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer, die in de zomermaanden een ideale plek is voor het aperitief.

Deze feestzaal is voorzien van een grote dansvloer, een hightech klank- en lichtinstallatie. Deze kan in een mum van tijd omgetoverd worden van klassiek tot ultra-hip.

Eigenschappen Cappellerie:

Commanderie
Commanderie
Commanderie
Commanderie
Commanderie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem - Commanderie

400

170

De Commanderie heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin voor als het weer even niet meezit. De Commanderie heeft ook een riante binnenkoer, met fontein, in de zomermaanden een heerlijke plek voor het aperitief.

Ook het gezellige haardvuur in de Commanderie en de knusse bibliotheekhoek zijn perfecte ruimtes om zalig te ontspannen of uitbundig feest te vieren.

Eigenschappen Commanderie:

Launch
Launch
Previous
Next

Huis Van Wonterghem - Launch

200

80

De Launch is onze hippe feestzaal. In Launch ontmoeten twee werelden elkaar: de gekende culinaire wereld van Van Wonterghem en het swingende nachtleven van een discotheek. Er is een vrije invulling van uw feest of event, met of zonder eten. Op die manier is er voor elk budget een invulling naar wens.

Eigenschappen Launch:

Symfonie
Symfonie - Pergola
Symfonie
Previous
Next

Maelstede - Symfonie

500

330

Symfonie is onze grootste banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer met kiosk. Deze binnenkoer is in de zomermaanden een ideale plek voor uw aperitief. Indien nodig kan Symfonie ook ingedeeld worden in een kleinere ruimte om het gezellig karakter te garanderen voor deze familiebijeenkomst.

Eigenschappen Symfonie:

Rapsodie
Rapsodie - Orangerie
Rapsodie - Orangerie
Rapsodie
Rapsodie - Orangerie
Rapsodie
Previous
Next

Maelstede - Rapsodie

400

180

Rapsodie heeft een tijdloos en rustgevend interieur en heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin als het weer even niet meezit. Rapsodie grenst aan een mooie tuin die in de zomermaanden perfect is voor het aperitief. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin.

Eigenschappen Rapsodie:

Crescendo
Crescendo
Previous
Next

Maelstede - Crescendo

200

50

Crescendo is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige receptie met zicht op onze riante binnentuin en kan gebruikt worden in combinatie met zaal Symfonie.

Eigenschappen Crescendo:

De enige taak die u rest
is genieten in het bijzijn
van uw familie en vrienden
tijdens het feest.

Info of brochure aanvragen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons salesteam.

Info of brochure aanvragen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons salesteam.