Uw feest of event bij
Van Wonterghem?

Goede reden om een feest of evenement te organiseren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via deze website, e-mail of telefonisch 056 70 00 00.

Uw feest of event bij Van Wonterghem?

Goede reden om een feest of evenement te organiseren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via deze website, e-mail of telefonisch 056 70 00 00.

Volledig op maat
volgens uw wensen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken over een leuke insteek of persoonlijke details voor uw feest. Bij Van Wonterghem weten we dat een goede voorbereiding cruciaal is voor een vlekkeloos verloop van uw feest.

Het eerste gesprek

Op deze eerste bespreking gaan we na welk type feest of evenement u verkiest. We bekijken welke data beschikbaar zijn en hoe we van uw feest iets unieks en persoonlijks kunnen maken.

Onze feestplanners werken samen met het keuken- en zaalteam zodat iedereen op elkaar is afgestemd, en we een voorstel kunnen uitwerken op maat van uw wensen en budget.

Een gratis optie plaatsen

Vanaf het moment dat er een geschikte datum is voor uw feest of event plaatsen we indien gewenst een gratis en vrijblijvende optie.

Na overleg en bevestiging van uw feest of event wordt u zaal voorbehouden. Na betaling van het voorschot wordt u zaal definitief gereserveerd.

Uw eigen feest
zonder zorgen

De receptie

De receptie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden aan hoge of lage receptietafels. Wij zorgen voor de praktische kant van het verhaal zodat u enkel nog hoeft te genieten van het feest en de genodigden.

Menu op maat

We plannen een afspraak in voor de bespreking van het menu. Bij sommige feesten organiseren we een avond waarop u het gekozen menu kan komen proeven. Op deze avond is onze feestplanner aanwezig om u te begeleiden. Elk menu kan zonder kosten aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. We vernemen dit graag op voorhand om een goede voorbereiding te garanderen.

Transparante formules

Dankzij onze transparante formules weet u waar u aan toe bent en kunt u uw feest of event afstemmen op uw budget. Wij vermelden telkens mogelijke supplementen, en denken graag met u mee om uw dag nog mooier en persoonlijker te maken.

Faciliteiten

Onze zalen beschikken over flink wat faciliteiten: ruime parking, gratis WIFI, airconditioning, toegankelijkheid voor mindervaliden, een projectiescherm, een kluis, private toiletten en nog veel meer.

Tafelplanning

Wij maken een op maat gemaakte tafelplanning op basis van uw gastenlijst en wensen. U kan hierbij kiezen tussen verschillende groottes van hoge of lage tafels. We kunnen indien gewenst naamkaartjes voorzien om jullie genodigden te ontvangen.

Inkleding en decoratie

We voorzien standaard bloemen en kaarsen. Uiteraard houden we rekening met uw eigen decoratie en persoonlijke touch. Wij zorgen ervoor dat de zaal volledig naar wens wordt klaargezet en verzorgen nadien ook de schoonmaak.

Het team van
feestplanners

Onze ervaren feestplanners zijn steeds beschikbaar om van uw grote dag een unieke gebeurtenis te maken. Wilt u graag meer info voor uw volgende feest? Neem dan contact met ons op via info@vanwonterghem.be of 056 70 00 00.

Charline

charline@vanwonterghem.be

Kurt

kurt@vanwonterghem.be

Nathalie

nathalie@vanwonterghem.be

Marino

marino@vanwonterghem.be

Sophie

sophie@vanwonterghem.be