Beleef een onvergetelijke dag

Deze bijzondere dag voor u en uw kinderen laten we bij Van Wonterghem niet onopgemerkt voorbijgaan.

Beleef een onvergetelijke dag.

Deze bijzondere dag voor u en uw kinderen laten we bij Van Wonterghem niet onopgemerkt voorbijgaan.

Verzamel momenten
Creëer herinneringen.

Uw kinderen staan op deze dag centraal. Er is animatie en wij zorgen voor eten, drankjes en bediening op maat van de kleinsten. Zo voelen ze zich de absolute ster van de dag terwijl we de ouders culinair verwennen.

Een communiefeest bij
Van Wonterghem.

Ontvangst op maat

Ons team verwelkomt, begeleidt en bedient alle gasten. Ons terras en zalen worden onderverdeeld in kleinere ruimtes zodat er verschillende families kunnen vieren. Iedereen behoudt natuurlijk de nodige privacy.

Oog voor detail

Onze zin voor afwerking is legendarisch. We streven naar perfectie en besteden extra aandacht aan ieder detail. "The secret between good and excellent is hidden in the details."

Perfectie ter plaatse

Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein bereid het eten ter plaatse in onze moderne keuken om de perfecte uitvoering van uw menu te garanderen. Ons eigen zaalteam verwelkomt en bedient al uw gasten.

Volledig naar wens

Wij zorgen ervoor dat de zaal volledig klaarstaat met de nodige decoratie. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met jullie eigen persoonlijke inbreng en accenten.

Een jaarlijks thema

Het nieuwe thema van volgend jaar alsook de menu's worden pas bekend gemaakt eind februari, begin maart. De zaal wordt deels gedecoreerd en er worden animatie en knutsel momenten voorzien... Hierdoor organiseren we onze communiefeesten doorgaans op zondag.

Ontdek onze unieke locaties voor een communie of lentefeest.

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 2 locaties. Deze zalen bieden tal van voordelen en kunnen indien gewenst ook per locatie gecombineerd of anders aangekleed worden.

Klik op de gewenste feestzaal om meer info te bekijken.

Huis Van Wonterghem:

Maelstede:

Launch
Commanderie - Orangerie
Cappellerie
Cappellerie
Cappellerie
Commanderie
Commanderie
Commanderie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem
Cappellerie - Commanderie

De Cappellerie is een sfeervolle banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer, die in de zomermaanden een ideale plek is voor het aperitief.

De Commanderie heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin voor als het weer even niet meezit. De Commanderie heeft ook een riante binnenkoer, met fontein, in de zomermaanden een heerlijke plek voor het aperitief. Ook het gezellige haardvuur in de Commanderie en de knusse bibliotheekhoek zijn perfecte ruimtes om zalig te ontspannen of uitbundig feest te vieren.

De Launch is onze hippe feestzaal. In Launch ontmoeten twee werelden elkaar: de gekende culinaire wereld van Van Wonterghem en het swingende nachtleven van een discotheek. Er is een vrije invulling van uw feest of event, met of zonder eten. Op die manier is er voor elk budget een invulling naar wens.

Crescendo
Rapsodie
Rapsodie
Crescendo
Rapsodie
Symfonie
Previous
Next

Maelstede
Symfonie - Rapsodie - Crescendo

Symfonie is onze grootste banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer met kiosk. Deze binnenkoer is in de zomermaanden een ideale plek voor uw aperitief. Indien nodig kan Symfonie ook ingedeeld worden in een kleinere ruimte om het gezellig karakter te garanderen voor uw communiefeest.

Rapsodie heeft een tijdloos en rustgevend interieur en heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin als het weer even niet meezit. Rapsodie grenst aan een mooie tuin die in de zomermaanden perfect is voor de receptie. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin.

Crescendo is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige receptie met zicht op onze riante binnentuin en kan gebruikt worden in combinatie met zaal Symfonie.

Een knipoog, een lach
een herinnering, aan een
mooie dag

Info of brochure aanvragen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze communie brochure aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons salesteam.

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.