Een klein bijzonder groot wonder.

Gezinsuitbreiding, dat willen we vieren! Wij zorgen voor de organisatie van het volledig feest zodat de kersverse ouders kunnen genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Zo heb je de eerste weken van de geboorte de nodige rust.

Een klein bijzonder groot wonder.

Gezinsuitbreiding, dat willen we vieren! Wij zorgen voor de organisatie van het volledig feest zodat de kersverse ouders kunnen genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Zo heb je de eerste weken van de geboorte de nodige rust.

Verzamel momenten
Creëer herinneringen.

Wij zorgen met onze befaamde babyborrels voor de organisatie van het volledig feest. Geen zorgen of stress, wij leiden alles in goede banen. Van de verwelkoming en de bediening tot de schoonmaak achteraf.

Uw babyborrel bij
Van Wonterghem.

Voor de allerkleinsten

Wij zorgen voor animatie, een kindercorner met speelgoed, een verkleedkoffer en aangepaste kindermenu's. Zo voelen ook de kinderen zich thuis op deze speciale dag.

Oog voor detail

Voor de ouders is er een privé-ruimte voor voeding en rust. We voorzien ook een pamperhoekje met verzorgingskussen en een wiegje.

Perfectie ter plaatse

Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein bereid het eten ter plaatse in onze moderne keuken om de perfecte uitvoering van uw menu te garanderen. Ons eigen zaalteam verwelkomt en bedient al uw gasten.

Volledig naar wens

Elk menu kan aangepast worden voor vegetariërs, mensen met een voedselallergie of kinderen. Voor de allerkleinsten is er een aparte ruimte om te slapen.

Ontdek onze unieke locaties voor jullie babyborrel.

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 2 locaties. Deze zalen bieden tal van voordelen en kunnen indien gewenst ook per locatie gecombineerd of anders aangekleed worden.

Klik op de gewenste feestzaal om meer info te bekijken.

Huis Van Wonterghem:

Maelstede:

Commanderie
Commanderie
Commanderie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem
Cappellerie - Commanderie

De Cappellerie is een sfeervolle banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer, die in de zomermaanden een ideale plek is voor het aperitief.

De Commanderie heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin voor als het weer even niet meezit. De Commanderie heeft ook een riante binnenkoer, met fontein, in de zomermaanden een heerlijke plek voor het aperitief. Ook het gezellige haardvuur in de Commanderie en de knusse bibliotheekhoek zijn perfecte ruimtes om zalig te ontspannen of uitbundig feest te vieren.

Symfonie
Symfonie
Rapsodie
Previous
Next

Maelstede
Symfonie - Rapsodie - Crescendo

Symfonie is onze grootste banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer met kiosk. Deze binnenkoer is in de zomermaanden een ideale plek voor uw aperitief. Indien nodig kan Symfonie ook ingedeeld worden in een kleinere ruimte om het gezellig karakter te garanderen voor uw babyborrel.

Rapsodie heeft een tijdloos en rustgevend interieur en heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin als het weer even niet meezit. Rapsodie grenst aan een mooie tuin die in de zomermaanden perfect is voor de receptie. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin.

Crescendo is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige receptie met zicht op onze riante binnentuin en kan gebruikt worden in combinatie met zaal Symfonie.

Geboren uit liefde
kostbaarder dan goud
een nieuw leven
aan ons toevertrouwd

Info of brochure aanvragen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze babyborrel brochure aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons salesteam.

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.