Een jong & dynamisch keukenteam.

Een feest bij Van Wonterghem is een culinair hoogtepunt. Feestival BV is het culinaire Hart en staat in voor alle keuken receptuur en voorbereidingen waar we voor gekend staan.

Een jong & dynamisch keukenteam.

Een feest bij Van Wonterghem is een culinair hoogtepunt. Feestival BV is het culinaire Hart en staat in voor alle keuken receptuur en voorbereidingen waar we voor gekend staan.

Smaak, passie en
echt vakmanschap

Maaltijden worden ter plaatse klaargemaakt zodat de kwaliteit altijd onberispelijk is. In combinatie met een jonge en dynamische keukenbrigade onder leiding van Jelle Cattelein (die reeds zijn strepen verdiende bij Hertog Jan en La Durée). We werken uitsluitend met dagverse producten gecombineerd met onze culinaire ervaring zorgt dit voor vonken en vuur.

We streven naar het
perfecte bord

De kwaliteit van onze keuken ligt hoog en onze zin voor afwerking is legendarisch door de meer dan 80 jaar ervaring. Ons keukenteam bundelt verschillende generaties, wat zorgt voor een bijzondere wisselwerking tussen klassiek en trendy.

Alles wordt in huis bereid, van eigen fonds en visfumets tot ons huisgemaakt vanille ijs. In onze moderne keuken wordt er traag gegaard, gerechten op smaak gebracht in de green egg en staat voedselveiligheid voorop. Op elk moment streven we ernaar om het perfecte bord te creëeren.

Op het ritme van
de seizoenen

Timing is voor ons van groot belang. Onze gerechten volgen de seizoenen en het ritme van de natuur, zodat de producten altijd op hun best zijn.

Bij Van Wonterghem kiezen we niet alleen voor originaliteit en vernieuwing, we kopen ook bewust in, zodat er zo weinig mogelijk verspilling is. We beperken onze ecologische voetafdruk door ons afval te bezorgen aan een centrale die elektriciteit produceert.

Ons keukenteam is in staat om gerechten in groten getale snel door te geven, maar blinkt ook uit in finesse en charme bij kleinere groepen.

Op het ritme van
de seizoenen

Timing is voor ons van groot belang. Onze gerechten volgen de seizoenen en het ritme van de natuur, zodat de producten altijd op hun best zijn.

Bij Van Wonterghem kiezen we niet alleen voor originaliteit en vernieuwing, we kopen ook bewust in, zodat er zo weinig mogelijk verspilling is. We beperken onze ecologische voetafdruk door ons afval te bezorgen aan een centrale die elektriciteit produceert.

Ons keukenteam is in staat om gerechten in groten getale snel door te geven, maar blinkt ook uit in finesse en charme bij kleinere groepen.

De sterren van
het fornuis

Ons team is trots op wat ze doen en zijn het leven en de ziel van het culinaire luik bij Van Wonterghem. Ze creëren met passie om spectaculair en heerlijk eten te serveren aan al onze klanten.

Jelle Cattelein

Lorenzo Mestdagh

Christophe Vercruysse

Christophe Mauro

Urban Crops
Solutions

Al onze kruiden worden gekweekt in onze eigen Vertical Farm Lab en zijn het resultaat van een unieke samenwerking met Urban Crop Solutions en maken zelfs deel uit van het Mars Simulation Program. We gebruiken onze eigen gekweekte kruiden om onze gerecht op een innovatieve en duurzame manier te pimpen.

Vlakbij Domein Maelstede (langs de Brugsesteenweg), staat onze container waar deze kruiden geteeld worden in optimale omstandigheden. Volledig biologisch zonder enige vorm van pesticiden en tot 95% minder waterverbruik dan de conventionele landbouw.