Professionele ruimtes voor elk bedrijfsevent

Where business meets pleasure

Van Wonterghem is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, brainstormsessies, conferenties, congressen en productvoorstellingen.

Professionele ruimtes voor elk bedrijfsevent

Where business meets pleasure

Van Wonterghem is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, brainstormsessies, conferenties, congressen en productvoorstellingen.

De ideale locatie voor
diverse zakelijke events.

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 2 locaties. De stijlvolle moduleerbare en polyvalente zalen van Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn voorzien van een professionele audiovisuele uitrusting en wifi, voldoende parkeermogelijkheden en nog veel meer.

Er is ook de mogelijkheid om uw seminarie, personeelsfeest of ander bedrijfsevent af te sluiten met een walking dinner of drink. Bij Van Wonterghem begrijpen we de nuances voor het creëren van succesvolle zakelijke bijeenkomsten.

Een zakelijke omgeving die uw bedrijfswaarden weerspiegelt

Bedrijfsfeest op maat

Uw bedrijfsfeest kan volledig op maat worden uitgewerkt. Wilt u uw bedrijfsfeest in een speciaal ontworpen thema of decor? Ons creatief team denkt met u mee en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

Oog voor detail

In een kader met de nodige rust en discretie streven we naar een perfecte service en besteden extra aandacht aan ieder detail. "The secret between good and excellent is hidden in the details."

Perfectie ter plaatse

Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein bereid het eten ter plaatse in onze moderne keuken om de perfecte uitvoering van uw menu te garanderen volgens uw budget. Ons eigen zaalteam verwelkomt en bedient al uw medewerkers of klanten.

Zaalhuur en opstelling

Van theateropstelling, klasstijl of seminarie in U-vorm, iedere zaal is moduleerbaar volgens de noden van het bedrijfsevent. De zaalhuur bedraagt €250 t.e.m. 25 personen. Vanaf 25 tot 60 personen bedraagt de zaalhuur €10 euro/persoon (tot een max. van €600)

Ontdek onze unieke locaties voor uw bedrijfsevent.

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 2 locaties. Deze zalen bieden tal van voordelen en kunnen indien gewenst ook per locatie gecombineerd of anders aangekleed worden.

Klik op de gewenste feestzaal voor meer info.

Huis Van Wonterghem:

Maelstede:

Cappellerie
Cappellerie
Launch
Cappellerie
Cappellerie
Commanderie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem for business
Cappellerie - Commanderie

De Cappellerie is een sfeervolle banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer, die in de zomermaanden een ideale plek is voor het aperitief.

De Commanderie heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin voor als het weer even niet meezit. De Commanderie heeft ook een riante binnenkoer, met fontein, in de zomermaanden een heerlijke plek voor het aperitief. Ook het gezellige haardvuur in de Commanderie en de knusse bibliotheekhoek zijn perfecte ruimtes om zalig te ontspannen of uitbundig feest te vieren.

De Launch is onze hippe feestzaal. In Launch ontmoeten twee werelden elkaar: de gekende culinaire wereld van Van Wonterghem en het swingende nachtleven van een discotheek. Er is een vrije invulling van uw feest of event, met of zonder eten. Op die manier is er voor elk budget een invulling naar wens.

Rapsodie
Symfonie
Symfonie
Symfonie
Symfonie voortuin
Symfonie
Symfonie
Previous
Next

Maelstede for business
Symfonie - Rapsodie - Crescendo

Symfonie is onze grootste banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer met kiosk. Deze binnenkoer is in de zomermaanden een ideale plek voor uw aperitief. Indien nodig kan Symfonie ook ingedeeld worden in een kleinere ruimte om het gezellig karakter te garanderen voor uw bedrijfsevent.

Rapsodie heeft een tijdloos en rustgevend interieur en heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin als het weer even niet meezit. Rapsodie grenst aan een mooie tuin die in de zomermaanden perfect is voor de receptie.

Crescendo is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige receptie met zicht op onze riante binnentuin en kan gebruikt worden in combinatie met zaal Symfonie.

Info of brochure aanvragen?

Vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons salesteam.