Business meets pleasure.

Van Wonterghem is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, brainstormsessies, conferenties en productvoorstellingen.

Business meets pleasure.

Van Wonterghem is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, brainstormsessies, conferenties en productvoorstellingen.​

De ideale locatie voor
uw zakelijke events.

De stijlvolle moduleerbare en polyvalente zalen van Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn voorzien van een professionele audiovisuele uitrusting en wifi. Deze kunnen culinair ondersteund worden in een gezellige sfeer.

Ter plaatse beschikt u over verschillende cateringmogelijkheden, net als op locatie. Er is ook mogelijkheid om uw seminarie af te sluiten met een walking dinner of drink.

Uw bedrijfsevent bij
Van Wonterghem

Bedrijfsfeest op maat

Uw bedrijfsfeest kan volledig op maat worden uitgewerkt. Wilt u uw bedrijfsfeest in een speciaal ontworpen thema of decor? Ons creatief team denkt met u mee en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

Oog voor detail

In een kader met de nodige rust en discretie streven we naar een perfecte service en besteden extra aandacht aan ieder detail. "The secret between good and excellent is hidden in the details."

Perfectie ter plaatse

Ons keukenteam onder leiding van Jelle Cattelein bereid het eten ter plaatse in onze moderne keuken om de perfecte uitvoering van uw menu te garanderen volgens uw budget. Ons eigen zaalteam verwelkomt en bedient al uw medewerkers of klanten.

Zaalhuur en opstelling

Van theateropstelling, klasstijl of seminarie in U-vorm, iedere zaal is moduleerbaar volgens jullie noden. De zaalhuur bedraagt €250 t.e.m. 25 personen. Vanaf 25 tot 60 personen bedraagt de zaalhuur €10 euro/persoon (tot een max. van €600)

Kies de gewenste locatie

Van Wonterghem beschikt over verschillende feestzalen verspreid over 3 locaties. Deze zalen bieden tal van voordelen en worden onderverdeeld in kleinere ruimtes met de nodige privacy.

Klik op de gewenste feestzaal om meer info te bekijken.

Huis Van Wonterghem:
CappellerieCommanderieLaunch

Maelstede:
SymfonieRapsodieCrescendo

Salons De Lelie:
Bezoek de website van Salons De Lelie
Huis Van Wonterghem
Cappellerie
Cappellerie
Launch
Cappellerie
Cappellerie
Commanderie
Previous
Next

Huis Van Wonterghem

De Cappellerie is een sfeervolle banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer, die in de zomermaanden een ideale plek is voor het aperitief. Deze feestzaal is voorzien van een grote dansvloer, een hightech klank- en lichtinstallatie en kan in een mum van tijd omgetoverd worden van klassiek tot ultra-hip.

De Commanderie heeft als absolute meerwaarde de zonnige orangerie, een overdekte binnentuin voor als het weer even niet meezit. De Commanderie heeft ook een riante binnenkoer, met fontein, in de zomermaanden een heerlijke plek voor het aperitief. Ook het gezellige haardvuur in de Commanderie en de knusse bibliotheekhoek zijn perfecte ruimtes om zalig te ontspannen of uitbundig feest te vieren.

De Launch is onze hippe feestzaal. In Launch ontmoeten twee werelden elkaar: de gekende culinaire wereld van Van Wonterghem en het swingende nachtleven van een discotheek. Er is een vrije invulling van uw feest of event, met of zonder eten. Op die manier is er voor elk budget een invulling naar wens.

Eigenschappen:

Maelstede
Rapsodie
Symfonie
Symfonie
Symfonie
Symfonie voortuin
Symfonie
Symfonie
Previous
Next

Maelstede

Symfonie is onze grootste banketzaal met zicht op en toegang tot een riante binnenkoer met kiosk. Deze binnenkoer is in de zomermaanden een ideale plek voor uw aperitief. Indien nodig kan Symfonie ook ingedeeld worden in een kleinere ruimte om het gezellig karakter te garanderen voor uw business event.

Rapsodie heeft een tijdloos en rustgevend interieur en heeft als absolute meerwaarde de zonnige Orangerie, een overdekte binnentuin als het weer even niet meezit. Rapsodie grenst aan een mooie tuin die in de zomermaanden perfect is voor het aperitief.

Het karaktervolle interieur van Crescendo, de aparte ingang en het open concept zorgen voor een prachtig geheel waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Eigenschappen:

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.

Info of brochure aanvragen?

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend onze brochure(s) aan.