Samenwerking met unieke partnerlocaties

Van Wonterghem heeft ook een samenwerking met enkele unieke locaties waar u terecht kan voor uw feest. Geniet van het culinaire niveau en uitmuntende service van Van Wonterghem Catering op uw locatie naar keuze.

Hove Van Herpelgem

Kluisbergen

450

Hove van Herpelgem is een prachtig gerenoveerd kasteeldomein aan de voet van de Kluisberg dat alle troeven in handen heeft om u een magische en onvergetelijke dag te bezorgen.

Hoeve De Blauwpoorte

Kortrijk

250

Ontdek deze verborgen parel aan de rand van Kortrijk. Wat ooit een omwalde hoeve was voor raspaarden is nu een first class event locatie en werd tot in de kleinste details gerenoveerd.

Kasteel Blauwhuis

Izegem

200

Dit feeërieke kasteel gelegen aan de rand van Izegem werd volledig gerenoveerd. Zowel de tuinen, het aanpalende koetshuis en imposante kasteel zijn het ideale decor voor een fabelachtig event.

Ferme d'Ecavée

Celles - Molenbaix

300

In het heuvelachtige landschap tussen de Mont de l'Enclus en Mont-Saint-Aubert, in een oase van groen en rust, ligt de boerderij Ecavée, een 18e eeuwse gerenoveerde boerderij.

Domein Gulden Spoor

Kortrijk

300

Ontdek deze oase van rust langs de overs van de Leie. De gekende ruitersclub van vroeger kreeg een volledige en grondige facelift en is nu exclusief te huur voor uw feest of event.

Noa by Renson

Kruisem

750

Ook voor een event in het gloednieuwe experience center van Noa Outdoor Living by Renson ben je bij Van Wonterghem Catering aan het juiste adres, vanaf 50 tot 750 personen.

Port Bleu

Haven Zeebrugge

1000

Aan de oude vissershaven van Zeebrugge werd deze oude vissersloods omgebouwd tot een imposante polyvalente eventlocatie die tot 1000 gasten kan ontvangen.