Samenwerking met
unieke partnerlocaties

Van Wonterghem heeft ook een samenwerking met enkele unieke locaties waar u terecht kan voor uw feest. Geniet van het culinaire niveau en uitmuntende service van Van Wonterghem Catering op uw locatie naar keuze.

Hove Van Herpelgem

 

Kluisbergen

450 personen

Hove van Herpelgem is een prachtig gerenoveerd kasteeldomein aan de voet van de Kluisberg dat alle troeven in handen heeft om u een magische en onvergetelijke dag te bezorgen.

Hoeve De Blauwpoorte

 

Kortrijk

250 personen

Ontdek deze verborgen parel aan de rand van Kortrijk. Wat ooit een omwalde hoeve was voor raspaarden is nu een first class event locatie. Deze hoeve werd tot in de kleinste details gerenoveerd.

Domein Gulden Spoor

 

Kortrijk

300 personen

Ontdek deze oase van rust langs de overs van de Leie. De gekende ruitersclub van vroeger kreeg een volledige en grondige facelift en is nu exclusief te huur voor uw feest of event.

De Commanderie

 

Maldegem

500 personen

De Commanderie, recent gerenoveerd met zijn historisch karakter en hedendaagse touch wordt de nieuwe referentie voor exclusieve en verzorgde feesten in het Meetjesland.

Ferme d'Ecavée

 

Celles - Molenbaix

300 personen

In het heuvelachtige landschap tussen de Mont de l'Enclus en Mont-Saint-Aubert, in een oase van groen en rust, ligt de boerderij Ecavée, een 18e eeuwse boerderij die met stijl is gerenoveerd.