Meesters in
mooie momenten

Al meer dan 85 jaar verzorgen we in de feestzalen van Huis Van Wonterghem en Domein Maelstede de meest gezellige, exclusieve en verzorgde feesten en evenementen op locatie. Als familiebedrijf staan we al drie generaties garant voor een persoonlijke aanpak en realisaties met oog voor detail.

In de kijker

Ons aanbod
voor elk moment

Van babyborrels tot recepties, diners en adembenemende huwelijksfeesten, bij ons kan je terecht om alle mooie momenten in het leven te vieren. Naast familiefeesten verzorgen we de meest stijlvolle business events en seminaries, in onze eigen exclusieve locaties of op een plek die u zelf kiest.

Ontdek onze
unieke locaties

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of evenement? Bij Van Wonterghem beschikken we over verschillende locaties. We hebben zalen voor alle type feesten van groot tot klein. Onze zalen bieden tal van voordelen en zijn feestklaar, maar kunnen indien gewenst ook naar eigen smaak of concept aangekleed worden.

We werken ook samen met enkele van de meest vooraanstaande eventlocaties in Vlaanderen. Uiteraard kan dit ook bij u thuis, op uw bedrijf of een andere verrassende locatie plaatsvinden.

Op zoek naar catering?

Op vraag van heel wat tevreden klanten ontwikkelden we een hoogstaande traiteurdienst die het culinaire niveau en de uitmuntende service van Van Wonterghem naar uw locatie brengt.